Kup online Facebook Instagram
Różana dalgona

Składniki:

  • 2 łyżki Inki Klasycznej
  • 100 ml Sojowego od Inki
  • 2 łyżki wrzątku
  • 2 łyżki cukru
  • 1 łyżeczka konfitury z płatków róży


Przygotowanie

Łączymy ze sobą kawę Inkę, wrzątek i cukier. Za pomocą ręcznego blendera z końcówką do ubijania miksujemy wszystkie składniki przez około 4 minuty. Przed zakończeniem ubijania, kiedy masa kawowa jest już puszysta, dodajemy łyżeczkę konfitury z płatków róży.
Spieniamy Sojowe i wykładamy na dno szklanki. Uzupełniamy różano-Inkową pianką. Mieszamy.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się