Kup online Facebook Instagram
Inka z chili i kardamonem

Składniki:

  • 2 łyżeczki kawy zbożowej Inka Klasyczna
  • 50 ml sojowego napoju roślinnego od Inki
  • 2 łyżeczki miodu
  • 2 łyżeczki kakao
  • szczypta chili
  • szczypta kardamonu



Przygotowanie

Kawę zbożową Inka Klasyczna zalej 250 ml gorącej wody, dodaj miód, kakao, kardamon i chili. Dokładnie wymieszaj. Na wierzch nałóż ubitą piankę z sojowego napoju roślinnego i ozdabiamy niewielką ilością chili lub kardamonu.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się