Kup online Facebook Instagram
Porzeczkowy romans

Składniki:

  • 2 torebki Inki Orkiszowej
  • 200 ml wrzątku
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego
  • 1 szklanka czerwonych porzeczek
  • 2 łyżki miodu
  • pół szklanki mleka

Przygotowanie

Porzeczki oddziel od szypułek i przemyj pod bieżącą wodą. Wrzuć je do blendera i dodaj 2 łyżki miodu. Całość zblenduj na jednolitą masę. Pół szklanki mleka spień i wymieszaj z masą porzeczkową. Torebki Inki Orkiszowej zalej wrzątkiem i dodaj łyżeczkę miodu oraz łyżeczkę cukru waniliowego. Wymieszaj i na wierzch nałóż sowitą porcję pianki z porzeczek i mleka. Udekoruj kilkoma owocami porzeczki.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się