Kup online Facebook Instagram
Lawendowa Inka

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej kawy INKA

200 ml napoju owsianego od Inki

  • 1 łyżeczka suszonych kwiatów lawendy
  • 1 łyżeczka miodu gryczanego
  • 1 łyżeczka posiekanej białej czekolady

Przygotowanie

Napój owsiany gotujemy. Wsypujemy dwie łyżeczki kawy INKA oraz jedną łyżeczkę drobno posiekanej białej czekolady. Dodajemy suszone kwiaty lawendy i miód. Zalewamy ugotowanym napojem owsianym i delikatnie mieszamy. Podajemy posypane kwiatkami lawendy.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się