Kup online Facebook Instagram
Gwieździsty przysmak

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej kawy INKA

  • 150 ml wody
  • 50 ml mleka
  • 2 gwiazdki anyżu
  • 1 laska wanilii
  • 1 łyżeczka miodu
  • Szczypta cynamonu

Przygotowanie

Ulubioną kawę INKA zalewamy 150 ml gorącej wody. Dodajemy miąższ z laski wanilii, łyżeczkę miodu oraz 2 gwiazdki anyżu. Wszystko razem delikatnie mieszamy. Mleko spieniamy i kładziemy na wierzch kawy. Oprószamy szczyptą cynamonu.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się