Kup online Facebook Instagram
Ananasowy ancymon

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej kawy INKA

  • 150 ml mleka
  • 2 kulki lodów waniliowych
  • 2 plastry ananasa
  • Szczypta suszonego mielonego chili
  • Bita śmietana

Przygotowanie

Mleko gotujemy i zalewamy nim 2 łyżeczki ulubionej kawy INKA. Odstawiamy do ostudzenia. Plastry ananasa posypujemy suszonym mielonym chili. Gdy kawa już przestygnie, miksujemy ją razem z ananasem. Przelewamy do ulubionej szklanki i dodajemy dwie kulki lodów waniliowych. Dekorujemy bitą śmietaną i cząstkami ananasa.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się