Kup online Facebook Instagram
Inkowy mus marchewkowy

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej kawy INKA

150 ml napoju owsianego od Inki

  • 50 ml wrzątku
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 duża marchewka
  • 6 suszonych moreli
  • Pół łyżeczki cynamonu
  • Szczypta kardamonu
  • Szczypta imbiru

Przygotowanie

Kawę INKA zalewamy 50 ml wrzątku. Marchewkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Następnie gotujemy ją w 150 ml napoju owsianego. Gdy już zmięknie, dodajemy suszone morele, cynamon, kardamon i imbir. Całość mieszamy. Dodajemy miód i ponownie mieszamy. Na koniec dolewamy wcześniej przygotowaną kawę INKA i całość blendujemy na jednolity mus.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się