Kup online Facebook Instagram
Zbożowy mandaryn

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej kawy INKA

  • 150 ml wody
  • 50 ml mleka
  • 2 goździki
  • 1 laska cynamonu
  • 1 mandarynka
  • 1 łyżeczka syropu cukrowego

Przygotowanie

Ulubioną kawę INKA zalewamy 150 ml gorącej wody. Mleko gotujemy z 2 goździkami i laską cynamonu. Z mandarynki wyciskamy sok i dolewamy do wcześniej zaparzonej kawy. Następnie dodajemy syrop cukrowy i całość mieszamy. Z mleka wyciągamy cynamon i goździki, a następnie je spieniamy. Tak przygotowane przelewamy do kawy.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się