Kup online Facebook Instagram
Inka na Migdałowym z wanilią

Składniki:

  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 250 ml Migdałowego od Inki
  • 1 laska wanilii
  • 1 łyżeczka miodu



Przygotowanie

Laskę wanilii kroimy wzdłuż. Łyżeczką wyjmujemy ze środka aromatyczny miąższ. W garnku podgrzewamy 250 ml Migdałowego z laską i ziarenkami wanilii. Po ok. 10 minutach ciepły napój przelewamy do kubka przez sitko, dodajemy dwie łyżeczki Inki Klasycznej oraz łyżeczkę miodu i mieszamy. Podajemy na ciepło. Inka pysznie smakuje również z pianką z naszego Owsianego, albo Sojowego.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się