Kup online Facebook Instagram
Gęste migdałowe kakao z miodem

Składniki:

  • 300 ml Migdałowego od Inki
  • 1/2 łyżeczki imbiru w proszku
  • 6 łyżeczek miodu
  • 3 łyżeczki kakao
  • 1 łyżeczka migdałów w proszku
  • 4 łyżeczki mąki kukurydzianej



Przygotowanie

Podgrzewamy Migdałowe, dodajemy miód, kakao oraz imbir. 4 łyżeczki zimnego Migdałowego mieszamy z mąką kukurydzianą i powoli dodajemy do tego ciepłego - z miodem i kakao. Zagotowujemy, przelewamy do kubka i posypujemy migdałami.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się