Kup online Facebook Instagram
Cynamonowy twist

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej Inki

1/4 kubka napoju owsianego od Inki

  • 1 łyżeczka oleju kokosowego
  • 1 łyżeczka miodu (lub więcej do smaku)
  • 1/3 łyżeczki cynamonu i odrobina do posypania


Przygotowanie

Wsypujemy do kubka 2 łyżeczki Inki i przygotowujemy 3/4 kubka kawy. Następnie przelewamy ją do blendera i miksujemy razem z pozostałymi składnikami. Blendujemy ok. 20 sekund. Jeśli chcemy, aby kawa była gorąca, przed miksowaniem podgrzewamy również napój owsiany. Przed podaniem posypujemy piankę odrobiną cynamonu i mieszamy go razem z przygotowaną kawą.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się