Kup online Facebook Instagram
Warzywny ogródek

Składniki:

5 łyżeczek Inki klasycznej

  • 1 szklanka wody
  • 1 szklanka soku pomidorowego
  • ½ szklanki soku marchwiowego
  • 1 seler naciowy
  • 6 listków szpinaku
  • 1 szklanka lodu
  • pół szklanki płatków owsianych
  • 3 krople sosu tabasco

Przygotowanie

Inkę rozpuszczamy w szklance wody. Studzimy i wlewamy do misy blendera. Dodajemy sok marchwiowy, pomidorowy, szpinak i seler naciowy. Wrzucamy lód i dodajemy tabasco. Blendujemy i przelewamy do szklanek.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się