Kup online Facebook Instagram
Inka z syropem z czarnego bzu

Składniki:

  • 2 łyżeczki kawy zbożowej Inka Klasyczna
  • 150 ml sojowego napoju roślinnego Inka
  • 4 łyżeczki syropu z czarnego bzu lub innego słodkiego syropu owocowego np. malinowego
  • sok z ½ pomarańczy
  • sojowy napój roślinny Inka do spienienia

Przygotowanie

Sojowy napój roślinny podgrzej, dodaj 2 łyżeczki kawy zbożowej Inka Klasyczna oraz syrop, wymieszaj. Wyciśnij sok z połowy pomarańczy i delikatnie podgrzej. Ciepły sok wlej do ulubionego kubka. Dolej kawę. Wierzch udekoruj pianką ze spienionego sojowego napoju roślinnego i odrobiną syropu.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się