Kup online Facebook Instagram
Inka z syropem orzechowo-klonowym

Składniki:

  • 100ml Sojowego Inka
  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 3 łyżki syropu klonowego
  • 2 czubate łyżki masła orzechowego
  • 2 łyżeczki brązowego cukru
  • ½ łyżeczki masła
  • 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
  • szczypta cynamonu
  • 100ml Sojowego do spienienia
  • posiekane orzechy włoskie do posypania napoju


Przygotowanie

W małym garnku łączymy i delikatnie podgrzewamy: masło orzechowe, 2 łyżki syropu klonowego, Inkę, cukier, masło, Sojowe, cynamon i ekstrakt waniliowy. Całość mieszamy. Ciepły napój przelewamy do kubka, dekorujemy spienionym Sojowym i orzechami.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się