Kup online Facebook Instagram
Inka z pomarańczowym miodem

Składniki:

  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 100 ml Sojowego od Inki
  • 150 ml wody
  • Sok wyciśnięty z połowy pomarańczy
  • 4 łyżeczki miodu


Przygotowanie

Do niewielkiego garnka wlewamy wyciśnięty sok z pomarańczy, dodajemy miód i na małym ogniu gotujemy przez około 15 minut. W międzyczasie Inkę zalewamy 150 ml wody i dodajemy 1 łyżkę przygotowanego syropu pomarańczowego. W osobnym naczyniu spieniamy Sojowe i wykładamy na Inkę. Polewamy pozostałym syropem.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się