Kup online Facebook Instagram
Piankowa przygoda

Składniki:

2 łyżeczki Inki Klasycznej

  • 200 ml mleka
  • 5 – 6 pianek Marshmallow
  • Garść jagód
  • 4 listki mięty
  • 3 kostki mlecznej czekolady

Przygotowanie

Listki mięty delikatnie oddziel od łodygi i przemyj pod wodą. Wrzuć je do miseczki wraz z jagodami i całość powoli zblenduj. Do rondelka wlej mleko i je zagotuj. Następnie zalej nim wcześniej wsypane do szklanki 2 łyżeczki Inki. Dodaj 3 kostki mlecznej czekolady i mieszaj do czasu, aż się roztopią. Do tak przygotowanej Inki dodaj zmiksowane jagody z miętą i delikatnie wymieszaj całość. Na wierzch kawy wrzuć kilka pianek Marshmallow. Taka kawa idealnie sprawdzi się na kinderbalach :)

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się