Kup online Facebook Instagram
OWSIANKA Z JABŁKAMI I ORZECHAMI

Składniki:

Przygotowanie

Do naczynia wsyp płatki owsiane, dodaj owsiany napój roślinny, kawę zbożową Inka Klasyczna, sól, 1 łyżeczkę masła i gotuj na małym ogniu, aż płatki staną się lekko kleiste.

Przykryj garnek i odstaw na bok.
W międzyczasie na suchej patelni upraż orzechy, przesyp do miseczki. Na tej samej patelni rozpuść 1 łyżeczkę masła, dodaj cynamon i pokrojone jabłka. Smaż kilka minut. Na koniec dodaj miód.

Owsiankę przełóż do miseczki, ułóż smażone jabłka i posyp prażonymi orzechami, polej odrobiną miodu lub syropu klonowego.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się