Kup online Facebook Instagram
LETNIE UKOJENIE

Składniki:

  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 40 ml Ryżowego od Inki
  • 80 ml wody
  • 1 tabliczka białej czekolady
  • 2 łyżeczki syropu z agawy
  • truskawki liofilizowane

Przygotowanie

W letniej wodzie rozpuszczamy kawę Inkę, dodajemy Ryżowe i syrop z agawy. Mieszamy i wlewamy do foremek na lody. Mrozimy przez kilka godzin. Kiedy lody są już gotowe, roztapiamy w kąpieli wodnej białą czekoladę i wlewamy ją do wąskiego pojemnika, tak aby możliwe było zanurzenie całego loda. Deser posypujemy liofilizowanymi truskawkami.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się