Kup online Facebook Instagram
Jeżynowe smoothie z kaszą

Składniki:

  • 400 ml Sojowego od Inki
  • 50 g kaszy jęczmiennej
  • 1 łyżka oleju
  • szczypta soli
  • 1 łyżka miodu
  • 14 dużych jeżyn

Przygotowanie

Do garnka wsypujemy kaszę jęczmienną, olej, szczyptę soli, Sojowe i gotujemy około 20 minut pod przykryciem. Studzimy, dodajemy miód i blendujemy razem z owocami. W celu osiągnięcia różnokolorowych warstw możemy zblendować osobno połowę kaszy z ⅓ jeżyn a druga połowę z resztą owoców i wyłożyć jedną warstwę na drugą.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się