Kup online Facebook Instagram
Jaglane smoothie na kokosowym

Składniki:

  • 530 ml Kokosowego od Inki
  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 110 g kaszy jaglanej
  • 50 g orzechów pekan
  • 3 łyżeczki syropu z daktyli
  • 5 łyżeczek wiórek kokosowych



Przygotowanie

Kaszę gotujemy w 230 ml Kokosowego. Ugotowaną kaszę blendujemy na gładką masę wraz z 300 ml Kokosowego, 30 g orzechami pekan, syropem z daktyli, Inką klasyczną i wiórkami kokosowymi. Pozostałe orzechy siekamy i posypujemy nimi smoothie.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się