Kup online Facebook Instagram
INKA Z PRAŻONYMI ORZESZKAMI

Składniki:

  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 250 ml Sojowego od Inki
  • 20 g orzeszków ziemnych
  • 2 łyżeczki miodu
  • ½ laski wanilii
  • szczypta przyprawy do piernika
  • 1 łyżeczka masła

Przygotowanie

200 ml Sojowego podgrzewamy, dodajemy miąższ z połowy laski wanilii, przyprawę do piernika, kawę Inkę i łyżeczkę miodu. Orzeszki siekamy i prażymy z masłem i miodem na małym ogniu przez chwilę. Odstawiamy, aż przestygnie. 50 ml Sojowego spieniamy. Do kubka przelewamy ciepłe Sojowe z przyprawami. Dekorujemy spienionym Sojowym i prażonymi orzeszkami.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się